Ampumaleiri 2013

Ampumaleiri naisille 9.6.2013

Lapin Kanakoirayhdistys järjesti Rovaniemen Ampujat Ryn avustuksella jälleen avoimen ampumaleirin Rovaniemen Pahkamaan ampumaradalla. Kouluttajana toimi Mikko Huuskonen, jonka oppeja (ja hermoja) koulutukseen osallistuneet kilpaa kehuivat. Apuna toimi yhdistyksen jäsenistä Hannu Teppo ja Marko Stålnacke sekä RAMilta vapaaehtoisena Juha Tuura. Kurssille osallistui 12 naista, joista osalle kosketus haulikkoon oli ensimmäinen. Päivän aikana opeteltiin mm. oikeaa aseenkäsittelyä, ampuma-asentoa sekä tietenkin kiekkojen murskaamista kahdella eri radalla ampumataitojen mukaan.

Koulutus oli oikein pidetty ja osallistuneet toivoivat tapahtuman uusimista. Muutama kuva lisää galleriassa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *