Koulutusleiri 2012

Koulutusleiri 23-26.8.2012

Lapin Kanakoirayhdistys järjestämä koulutusleiri pidettiin Utsjoella, Birkejärven maastoissa. Majoitus hoitui tälle kertaa tunturissa Jamen (ja kumppaneiden) mökissä, joten treenimaastot aukesivat heti terassilta. Säät suosivat leiriläisiä, vaikkakin toiveina olikin öisiä sateita. Tunturissa oli kuivuus vaivannut viime viikot ja vähäisetkin linnut olivat hajuttomia. Etenkin nuoremmilla koirilla oli vaikeuksia tipuja paikallistaa, mutta muutamia hienoja tilanteita kuitenkin saatiin. Poikuetuotanto on vain ikävä kyllä epäonnistunut liki täysin, joten lintuja tavattiin maastosta harvakseltaan.

Leirille osallistui 7 ohjaajaa (+Kata ja Jame) sekä 16 koiraa.

Muutava lisäkuva galleriassa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *