Kesäpäivät 2012

Kesäpäivät 13-15.7.2012

Lapin Kanakoirayhdistys järjesti perinteiset kesäpäivät Miekojärven Metsälaella. Tapahtuma toimii mukavana ajanviettona hauskassa porukassa sekä antaa mahdollisuuden suorittaa noutokoe. Paikalle oli päässyt toista kymmentä ihmistä ja reilut 15 koiraa, Ranskan tuonti Hector nuorimmaisena 12viikkoisena. Lauantaina järjestettiin yhdistyksen kiekonammuntakisat ja iltasella maittavan lounaan jälkeen tuomari Ari Jaatisen valvovan silmän alla koetettiin noutoa suorittaa. Alpo ja Eva noudon onnistuneesti suorittivatkin, joten seuraavat 2vuotta ei kokeissa tarvitse lintuun osua ;). Rantasauna lämpesi ja nuotion ääressä paistettiin siikaa sekä muikkua. Pieni vesisateen tihku ei häirinnyt illanviettoa ja koirat saivat toteuttaa itseään pihamaalla vapaasti.

Kuvat ovat yhä Vilhon kamerassa, joten niitä ehkä myöhemmin. Ammunnasta ainakin pitäisi olla kymmeniä otoksia, sen verran tiheään järkkäri räpsähteli.

Ammunnan tuloksia (osallistujia 10):
1. Marko Stålnacke 19/25
2. Ari Jaatinen 17/25
3. Janne Koskela 16/25
4. Ville Syväjärvi 15/25
5. Hannu Teppo 13/25

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *