Vuosikokous pidetty 6.2.2016

Vuosikokous pidettiin Rovaniemellä ja paikalle saapuikin ennätysmäärä osanottajia! 25 aikuista ja muutamia kasvavia, tulevia kanakoiraharrastajia. Ruoka oli maittavaa ja osa väestä viihtyi aamuyön tunneille. Kauimmaiset jäsenet saapuivat Utsjoelta ja Oulusta asti.

Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Marko Stålnacke, hallituksen erovuoroiset Hannu Teppo, Janne Koskela ja Kimmo Kuusela valittiin jatkamaan pestissään. Jäsenmaksua päätettiin korottaa 25:een euroon, lisäksi tapahtumiin asetetaan tarvittaessa pieni omavastuu. Jäsenmäärä on kasvanut tasaisesti ja nyt onkin 100 jäsenen rajapyykki ylitetty. Kunniajäseneksi valittiin Arto Springare, onnea Artolle!

Uutena toimintana tulee syyskuun alussa järjestettävät peltopäivät Torniossa etenkin Kultamalja- ja Derby-ikäisille koirille. Koerintamalla ei muutoksia, yhdistys järjestää syksyllä metsäkokeet, kahdet tunturikokeet (toiset alihankintana KKK:lle) ja keväällä kahdet tunturikokeet.

Kokouspöytäkirjat lisätään pikapuoliin sivuille.

Loukasahon Cheribella Charna yhdistyksen vuoden koira!

Gsn Loukasahon Cheribella Charna palkittiin viime lauantain vuosikokouksessa Lapin Kanakoirayhdistyksen Vuoden koira -tittelillä. Omistajat Virpi ja Keijo Vuolteenaho pokkasivat kiertopalkinnon ja voittomanttelin.

Esu Ailigaslammen Buolas palkittiin Vuoden nuori koira -tittelillä. Omistajat Katariina Roiha ja Jarmo Helander.

Onnea ansioituneille koirille ja heidän omistajilleen!